Privatøkonomi & personlig investering Tips

Denne artikel dækker flere sparer penge tips til at sætte ekstra kontanter i din pung. Når dit hjem familiens indkomst falder fra over $100.000 om året til lige omkring er $30,000, spare penge tips det eneste valg, som du har. Forhåbentlig, du vil aldrig være i denne situation, men her er nogle råd til trimning dine månedlige leveomkostninger fra en person, der har. Men hvis ikke, vælge månedlige pay-as-you-go i stedet – især hvis der er stor sandsynlighed for, at du stopper går. Altid shoppe rundt efter de bedste tilbud. Skift din forsikring – bil, hus, indhold, til en lavere deal. ALDRIG betale den årlige påmindelse uden kontrol for en billigere aftale først.

Tænk over hvad du køber og om det er noget, der tilføjer værdi til dit liv. Overveje at holde ud hvis du ikke tror du vil virkelig få noget fra den. Øve dette vil gøre dig mere opmærksomme på, hvor meget dine penge er værd. Hvis ingen af dem er en mulighed, er der et væld af bøger og artikler online skrevet af privatøkonomi eksperter, som du kan stole på. Oplysninger, der er derude, men det er til dig at forbruge det og lære af det.

Hvis du ønsker mere information om at kloge investeringer i Sydafrika, så du ikke spilder penge og forhåbentlig i stedet vokser din opsparing, kan du gå til Standard Bank værdipapirhandel workshops. Mange er gratis at deltage. Piger i Mellemøsten gøre det bedre end drengene i skolen med en større margen end næsten alle andre steder i verden: et casestudie i motivation, blandede budskaber og tilstand af drenge overalt.

Give op med at drikke kaffe eller skære ned på alkohol – det lyder måske skræmmende, men det vil spare dig penge og kan have sundhedsmæssige fordele. Holde styr på det – ved, hvor pengene går. Jeg opkræve alt og få 1-5% kontant tilbage og betale restbeløbet i fuld at undgå afgørende afgift.

Trin to: vedhæfte numre. Undersøge, hvor meget penge du har brug for til dit mål, fastlægge en frist, og komme op med en plan for hvor meget du skal spare hver måned at komme dertil. John McDermott er en personale skribent på MEL, og dette er hans sidste rate i sort. Han indleder en ny privatøkonomi serie kaldet til kærlighed af penge, om skæringspunktet mellem penge og relationer i det nye år.

Selv hvis du ikke tror, at du får støtte, ondt det ikke for at udfylde formularen. Det er fordi 1,3 millioner studerende sidste år gået ud af en Pell Grant — som ikke skal betales tilbage! — fordi de ikke udfylder formularen. Før dine børn begynder deres college karriere — og få en hel masse erfaringer gennem deres nyvundne uafhængighed – Sørg for, at du har chattet med dem om privatøkonomi for. De kan endda takke jer… en dag.

Gøre en indbakke detox – afmelde forhandler e-mails, så du ikke får fristet til at gøre impulskøb, hver gang de annoncere et salg. Der vil altid være en anden salg. Vi for nylig bedt vores Facebook fans til at dele deres hemmeligheder til at strække en dollar, og vi blev blæst væk af alle de ting du gør for at reducere dine udgifter og spare op til fremtiden.

Her er en hurtig lektion. Andre mennesker (især virksomheder) er ikke dine forældre; de kommer ikke til at kontrollere, hvis du gjorde det rigtige. Deres eneste mål er at dække deres egen røv. Denne ene er så simpelt som strapping på en hjelm eller snøring op et par af sniger sig ind. Ikke kun bliver en cykel eller gang pendler i supermarkedet eller arbejde give sundhedsmæssige fordele, men det er også mere omkostningseffektive (ingen benzin påkrævet!).

Tilbringe noget tid med en HR person på arbejdspladsen at lære om alle fordelene ved dit job – du kan blive overrasket over, hvad du finder. Medmindre du har oprettet og solgt en stor app, de fleste millennials ikke betaler for meget opmærksomhed på deres nettoformue. Men, det kan faktisk være meget gavnligt.

Klip din salon besøg halve og gøre dit eget hår og negle i stedet. Du kan spare et ton af penge og du vil stadig ser smuk. Køb din bil over internettet: er du taler om nye biler? Jeg vidste ikke, at du simpelthen kunne bestille det gennem internettet… det er ret cool!