ETF’er og få rig på aktiemarkedet

Aktiemarkedet investere føles hård går lige nu. De årlige SPIVA rapport kort viser, at aktive investorer har omkring en 13% chance for konsekvent at opnå this.2, så det er ikke umuligt, men oddsene er stablet stærkt imod dig. Det er rigtigt at college-uddannede hvide børn får rig off aktiemarkedet.

Tak TrulyRichClub for undervisning og vejlede os om, hvordan at investere klogt i aktiemarkedet. Nogle gange synes tanken om at opbygge rigdom gennem investering umuligt for dem med lille opsparing og lidt ekstra indkomst til at investere. Som investor er du interesseret kun i perioden fra nu, indtil det øjeblik du forlader investeringer – dvs., i fremtiden.

Som investor i aktiemarkedet mandag baseret på eksisterende viden til forventede fremtidige begivenheder. For det meste drejer det sig om yderst spekulative investeringer som råvarer og fast ejendom. Diversificere, foretage regelmæssige indbetalinger, men spare penge ved at investere kun hver par måneder, ikke bruge margen og max ud disse skatte-stillede pensionskonti.

Desuden, trods dette meget iøjnefaldende punkt, et kig på lager-til-kontanter nøgletal også tyder på der er meget lidt tilgængelig købekraft for investorerne i øjeblikket. Jeg håber at jeg kan gøre nok med tiden begynde kortslutning penny bestande, hvor de rigtige penge er på. Du vil aldrig gøre så mange penge med store bestande, hvor du har en bedre chance for at tabe penge så gør nogen.

For at sætte matematikken bag dette lad os sige investere du 10.000 i aktiemarkedet i dag i 30 år på gennemsnitligt, det er omkring $100.000. Obligationer har normalt 5-7% vender tilbage, retur mere den mere risikobetonede obligationen er. Jeg vil foreslå du får en CD eller bedst er at sætte penge i det online opsparingskonto.

Jeg lavede en masse forskning, efter jeg begyndte at lave gode penge som en ejendomsmægler om hvordan at investere det at blive rig. I min bedst sælgende e-bog, A Beginner’s Guide to Cannabis investerer,”jeg skitsere hele lejligheden – fra de tidlige dage af cannabis boom til en liste over mere end 40 cannabis lagre du kan købe lige nu.

Mange mennesker investerer ikke i aktier, fordi de mener det er risikabelt. En $10.000 investering i Bitcoin i 2010 ville være værd $300 millioner i dag. Folk er bekymrede for, at aktiemarkedets præstationer i de sidste måneder varsler en forestående bjørn marked, og de ved ikke, hvad de skal gøre.

Warren Buffet er ikke egnet til at kopiere for almindelige investorer, fordi han og hans rigdom som længe har passeret 50 milliarder dollars kan ikke bruge deres tid til at investere i “lille” virksomheder. Men da vi hovedet ind i 2018, vi er på en anden køber spree, afhente en række nye, under radaren pot bestande, der er indstillet til at knuse det næste år.

Metoden kan dog være vanskeligt hvis ikke umuligt at opnå med nogle investeringer i det virkelige liv. Det betyder, at du er tilbage med flere penge til at købe aktier. Lektionen investorer i dag kan snuppe fra hans eksempel er at se videre end blot at tjene penge og finde ud af hvordan du kan bruge det til at sætte en positiv præg på verden omkring dig.

På trods af at vide meget lidt om at investere sig selv, satte de ham op en konto med en DIY børsmægler. Hvis du ønsker at blive rig, og du har været at undgå aktiemarkedet, udfordrer jeg dig til at åbne dit sind, og overveje, om din tro holder du tilbage.

5 bestande, der vil gøre dig en masse penge i løbet af det næste marked crash i 2018, 2019 eller 2020. Det er helt sikkert hvad jeg har gjort for investorer, der ønsker at få et stykke af den blomstrende juridiske cannabis marked. Hvis du mener hype over hele internettet, tjene folk hurtige penge med penny bestande.