Sparetips

Lære at spare penge kan være svært hvis du ikke var undervist nogen gode vaner, når du var yngre. Lommepenge er en væsentlig faktor, der påvirkes af hvordan vores sind fungerer, og at kende psykologi tricks bag dette sætter dig et skridt videre i de penge at spare spil. Jeg har tænkt mig at give dig 7 psykologiske tricks du kan anvende i dit liv til at spare flere penge hver måned. Når du går ud at spise et eller andet sted, eller købe dagligvarer eller bare for at købe ting, prøve at bruge kolde hårde kontanter i stedet for et hævekort eller check. Når du bruger kontanter, har du en følelsesmæssig tilknytning til den fysiske materielle papir. Jeg vil også anbefale at oprette en opsparingskonto og have mindst 5% af din indtjening går direkte til den pågældende konto. Med emner, vi bruger en masse, vi køber dem i bulk, og det gælder især, når det drejer sig om varer, der ikke omkommer. For eksempel, køber vi skraldeposer, vaskemidler og bleer i de største pakker vi kan finde. Det skærer ned på deres omkostninger pr. brugen af en hel del, og i det lange løb, tilføjer til betydelige besparelser.

Jeg har et spørgsmål, om. Som jeg har for nylig holdt med dine artikler, forstår jeg du har fået ud af gæld (Congrats!), er leve et behageligt liv med familie, og har nogle aktiver og besparelser der er afsat i fremtiden. Dog er der visse risici, at man kan og bør tage til virkelig drive dem ud af gælden? eller måske hvis man er så heldig at være ud af gæld (ligesom dig selv), hvorfor ikke tage et par risici at tjene dine penge puste? Når jeg siger risiko, mener jeg, at investere i gode aktier (hele denne blog, jeg ser at du har befalet en DIY, lære-det-selv måde af liv, så jeg føler, at læring om aktiemarkedet og øge dine chancer for at gøre en masse flere penge repræsenterer økonomisk fornuftigt adfærd), købe et lotteri billet og næ (tror du den ene dollar lejlighedsvis brugt på en lotteriseddel er givet godt ud? Jeg mener, du virkelig aldrig vide), og gør ting af lignende. Med undtagelse af gambling… Det er helt sikkert en risikabel no-no.

Det kan være at du har dårlig kredit, og du skal finde måder at ordne det. Det første skridt er at søge kredit rådgivning. Ikke alene kan dette hjælpe dig med at lære, hvad du skal gøre for at komme tilbage på sporet og bo der, det kan også hjælpe dig med at administrere din gæld. De fleste kredit rådgivning agenturer er i stand til at arbejde med dine kreditorer til at hjælpe med at bringe dine regninger til betalinger, du kan administrere, selv på en enkelt indkomst.

Når du lukker ud af din fælles bankkonti, kan du åbne dine egne konti. Sørg for, at de er sat for bill betalinger, så du ikke ender med at få i de vigtige regninger. Du behøver ikke at have din elektricitet, Internet, osv. afbrød fordi du var ikke i stand til at foretage en betaling, da bankkonti er blevet lukket.

Det tog mig kun 8 måneder i England for at spare op penge til at komme væk igen. Når du ved, du ønsker det, er det nemt. Men ja, jeg læste hver af de 9 point nikker og nå til enighed. Du behøver ikke ‘ting’ og du kan gøre så meget gratis. At være i alle disse fantastiske lande og opleve, hvad jeg gør er absolut værd at ikke have en ny kjole!

En af de bedste måder at spare penge er ved at visualisere, hvad du gemmer. Hvis du har brug for motivation, indstille besparelse mål sammen med en tidslinje til at gøre det lettere at gemme. Ønsker at købe et hus i tre år med en 20 procent ned betaling? Nu du har et mål og ved hvad du skal gemme hver måned for at nå dit mål. Bruge regioner besparelser regnemaskiner til at gøre dine mål!

Ingen ville påstå at det er let at afslutte ryge, drikke, ved hjælp af narkotika eller overspisning, men disse vaner koster dig mere end bare prisen på din vice. Du afslutter destruktive vaner vil forbedre dit helbred, sænke din forsikringspræmier, og øge din bundlinje.

Kommuneskat udlevering. Rådets skattesystemet i England & Skotland er grundlæggende forkert; mange mennesker er i den forkerte band. Det tager kun 10 minutter at kontrollere, om du er en af dem. Hvis du er, vil droppe et band spare dig 200 £ om året. Læse den fuld Rådet skat udlevering guide.